" Soha nem lehetsz azért ismert, amiért szeretnéd, hogy ismerjenek. Az emberek azért fognak ismerni, ami miatt ők akarnak ismerni. "

2011. július 6., szerda

Távkapcsolat

Az előző fejezetben történtek kicsit megmozgatták Breeco barátnőm fantáziáját és ez a gyönyörű szösszenet lett a végeredmény:

Millió és egy okot találhatnék arra, miért lenne értelme folytatni. Miért szeretném magam mellett tudni. Miért rohannék most is szívem szerint utána, mint egy fél-őrült. Miért bírnám az újra feltörő fájdalmat, melyet hiánya okoz. Millió és egy ok azért, hogy miért kellene még mindig együtt lennünk, még ha országok határai állnak is közénk. De van egy és talán minden felett álló oka, hogy miért nem működne. Ez a félelem. Mi lesz, ha talál valakit? Mi lesz, ha újra találkozunk és addigra elmúlik a varázs? Mi lesz, ha csalódást okozunk egymásnak? Csupa kérdés, de választ nem találunk. A miértek sokasága hever előttünk és azt gondoljuk, hogy a pillanat hevében a helyes válaszokat találjuk meg. Aztán, mikor már talán késő, jön a felismerés. Hiba volt elengedni. Hiba, volt azt hinni, hogy ez a jó döntés. Hiba volt elengedni. De mind követünk el hibákat. A kérdés már csak az, hogyan tudjuk helyre hozni…
/Breeco

További gondolatokat ITT olvashattok tőle, története pedig ITT elérhető. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! Jó a Blogod!

    Nézd meg az ennyimet is ha szeretnéd és ha ott vagy irj egy komit, és ha akarod követheted is a blogot.
    köszi.
    vampire-vampirefan.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. szia! ez nagyon szép...:) (L) puszi: lola

    VálaszTörlés