" Soha nem lehetsz azért ismert, amiért szeretnéd, hogy ismerjenek. Az emberek azért fognak ismerni, ami miatt ők akarnak ismerni. "

2012. augusztus 25., szombat

Mi lesz itt, kérem?

Sziasztok!

A bejegyzés címe nekem szól én vagyok a lusta dög... már megint.
Illik valami hírt adnom magamról, úgy hiszem. :)
Vasárnap számíthattok új fejezetre. Előre annyit mondanék, eddig 17 A4-es oldalt nyom nálam és még növekedni fog a szám.

Várlak titeket!



Gitka

4 megjegyzés:

  1. Hello Gitka!

    Igazán örülök, hogy folytatódik Em és Rob élete. Csak egy kérdésem lenne: Miért nem szeded ketté a fejezetet és akkor lesz 2 fejid előre, és egyik sem lenne rövid... De végül ez a te döntésed lesz, csak kíváncsi vagyok/voltam. :D

    Puszi:
    Merci

    Ui.: Remélem érthető volt a mondani valóm, és nem csak szavak egymás mellé rakosgatása értelmetlenül.... :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szió!

      Totál érthető amit írtál. :))
      Azért nem szedem szét, mert ez így lesz egy kerek fejezet. Most így képzeltem el a lökött fejemmel. És mert sosem úgy csinálom, hogy jó legyen nekem. XD
      Örülök, hogy még mindig itt vagy, annak ellenére, hogy így elhúztam a dolgokat. <3
      Puß
      Gitka

      Törlés
  2. Hali!

    Nem is vagy annyira lökött... :D
    Szerintem teljesen érthető, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint a fejezeteid mgírása, hisz ez egy hobbi, és abban az a legjobb, hogy soha nem kényszerít senki és semmi a gyakorlására, mert ha már kényszer és nyűg lenne, akkor nem leled meg az örömödet benne, és az se neked se másnak nem tesz jót. :))

    Puszi:
    Merci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, vagyok annyira. :P
      Szeretném lassan kiírni, hogy vége. Lassan nevezhetnék a leglassabban megírt fanfic sztori díjára. ( Van ilyen? Nehogy csináljon valaki! ) Nem azért mert nyűg, hanem szeretném végre egésznek tudni. Az olyan jó érzés lenne. Próbálok belehúzni. (Mindig ezt mondom, tudom. ) De most megint egyetem és szeretném lazábba venni a dolgokat. :)
      De már meg van a vége a fejemben. Bár az sosem azonos azzal, amit ti láttok.

      Törlés