" Soha nem lehetsz azért ismert, amiért szeretnéd, hogy ismerjenek. Az emberek azért fognak ismerni, ami miatt ők akarnak ismerni. "

2011. szeptember 4., vasárnap

Gép nélkül...

Sziasztok!

Rossz hír hozója leszek. :$ A gépem feladta a harcot. Bekapcsolom, de mégsem látni semmit a monitoron.  Nem jó az alaplapja vagy processzorhibás... vagy valami hasonló "übermagasszintű-nem-értek-én-ehhez" baja van.
Igazán remek időpontot választott így pár nappal a tanév kezdete előtt . :((  Hétfőn viszik szervizbe, fogalmam sincs mikor lesz újra működőképes állapotban.
Az a helyzet, hogy mindenem azon a gépen van. Igen, a történet folytatása is... Én kis lüke nem mentettem le semmi másra. Gratula magamnak! Volt már valakinek valami hasonló, mennyi az esélye, hogy nem törölnek le mindent kicsiny gépemről? Nagyon remélem, hogy megmentik a fontos dolgaimat.
Egy kis türelmet kérek tőletek. Nem igazán szeretném újra írni ami már kész volt mindaddig, amíg azt nem mondják, hogy nem tudják megmenteni. Plusz így gép nélkül elég macerás más gépén gépelgetni. De majd kitalálok valamit, hogy ne tartson ez az állapot 1-2 hétnél tovább.
Remélem megvártok!
Puß
Gitka

2 megjegyzés:

  1. Megvárunk Kedves! Ne aggódj!!!

    VálaszTörlés
  2. Szomorúan olvasom, hogy mi történt veled :(
    Jó hír, viszont ha megkéred őket, hogy ami vírus mentes és jó állapotban megtalálható a gépeden mentsék le, akkor elméletileg le is mentik neked. :) Ha, megmenthető állapotban van! :) Szurkolok, hogy mihamarabb vissza kapd a gépedet.

    puszi,Yzarr.

    VálaszTörlés